Saplex inverteix sis milions a les instal·lacions de Canovelles

Diumenge, 6 de maig de 2018 a les 23:00

L’empresa de Canovelles Saplex, líder estatal en producció i venda de bosses d’escombraries i bosses de congelació, preveu invertir sis milions d’euros aquest 2018, més del doble que l’any passat. La inversió té com a objectiu millorar els processos productius i conservar el lideratge en el sector.

De les inversions projectades, dos milions es destinaran a maquinària de confecció, 2,5 milions més a maquinària d’extrusió, i el milió i mig restant permetrà condicionar les naus i altres instal·lacions.

Per a la companyia, les inversions suposen la continuïtat en el treball portat a terme per optimitzar la producció. Aquesta aposta va començar el 2015, amb la posada en marxa d’un magatzem intel·ligent, al qual va destinar 3,5 milions d’euros d’inversió. Són unes naus totalment robotitzades, amb 1.250 metres quadrats de superfície i capacitat per a 3.200 palets, que ha permès integrar la pràctica totalitat de l’activitat logística de la companyia a les instal·lacions de Canovelles.

La continuïtat de l’actitivat inversora de Saplex es dona en un context de creixement continuat de les vendes. L’any passat, la companyia va facturar 55,2 milions d’euros, amb un creixement del 10,6% respecte a l’exercici de 2016, quan havia facturat 49,9 milions.

La companyia vincula aquest creixement a la capacitat per liderar un mercat molt competitiu. La firma manté la innovació en els processos productius, la qualitat el els productes i ha consolidat la relació com a interproveïdor de la cadena de supermercat Mercadona per a la qual fabrica sota la marca El Bosque Verde. Mercadona absorbeix un 87% de la producció de l’empresa de Canovelles. Saplex fabrica bosses per a altres cadenes de distribució i exporta un 6% de la producció.

Actualment. Saplex té una plantilla de 112 treballadors, que preveu incrementar fins a 120 al llarg d’aquest mateix any. A més d’incrementar la plantilla, les previsions de la companyia per a 2018 mantenen la tendència alcista de les vendes. Aquest any confia arribar a 58 milions d’euros de facturació, amb un creixement del 6%.

 

Darrera actualització: 07.05.2018 | 12:11

Imatges

saplex