Presentació dels equips del Canovelles Basket Club, temporada 2017-18

Dilluns, 27 de novembre de 2017 a les 13:45

Aquest diumenge, 26  al Pavelló Tagamenent s'ha celebrat la presentació dels equips del Canovelles Basket Club de la temporada 2017-2018 

Les portes del pavelló Tagamanent s'han obert a mig matí pel primer dels actes de  la diada organitzada amb motiu de la presentació de la temporada del Basquet Club Canovelles. S’ha començat amb una competició de 3x3 en categories des de PreMini fins a Cadet on els jugadors del club competien barrejats en edats i sexes.

A continuació amb una magnífica paella de germanor aprofitant el sol que  acompanyava i ho han  coronat amb un deliciós concurs de postres que ha guanyat un pastís de xocolata preparat per la Mode Carvajal.

L'acte de presentació dels equips ha començat a les 16:30 amb la foto de família de tots els jugadors i entrenadors, seguit de la desfilada dels equips i els parlaments del President del CanovellesBC, Carles Cuxart i la regidora d'esports Raquel Navero. Aquesta temporada son  al club més de 170 integrants entre jugadors, entrenadors i col·laboradors distribuïts en 17 equips.

La jornada ha acabat amb la victòria del Sènior Masculí contra el UER Pineda de Mar i el sorteig d'un pernil.

Darrera actualització: 27.11.2017 | 13:46