Nova programació al Teatre Auditori Can Palots

Divendres, 30 de desembre de 2016 a les 17:10

La programació de gener a maig de 2017 arriba amb carregada de noves propostes per a tots els gustos i per a tota la família! Espectacles familiars, de teatre, circ, música i dansa per gaudir de la millor cultura a Canovelles!

PROGRAMA

Dissabte 21 de gener, a les 21 h           

Concert benèfic. Javi Rueda

Javi Rueda ja comença a ser un conegut entre el públic de Canovelles i destaca el seu “duende” per la nitidesa, la passió i el bon gust a l’hora de triar el repertori que ens ofereix a cada actuació. El Club Handbol Canovelles i l’Associació Demanoenmano organitzen aquesta gala benèfica de cant i ball flamenc amb l’objectiu de recaptar fons per fomentar l’esport per a persones amb discapacitat psíquica i malaltia mental. Can Palots ofereix l’espai per tal de recolzar aquesta iniciativa de caràcter social en una nit que ens ha de servir per gaudir i per ajudar a aquells que més ho necessiten. Vine!!!

Diumenge, 29 de gener, a les 18 h

Cia Sebas. Alone

Estàs perdut? Et trobes sol? Tempesta, onades, llamps, vent... Un gran paquet que sura enmig del no-res, un home que s’hi enfila, i davant dels ulls dels espectadors, on abans hi havia mar, una illa apareix: comença l’espectacle. “Alone” és el viatge físic i emocional d’un personatge que arriba a una illa deserta després de sobreviure a un naufragi. Una al·legoria a la soledat, una recepta per a enfrontar-nos a les nostres pors de la mà del circ i el teatre gestual. A la illa també arriben algunes restes del naufragi, taules, capses, quadres,...objectes que perden la seva essència en trobar-se.

Taller de manualitats familiar a partir de les 17 h (Gratuït)

Diumenge 12 de febrer, a les 18 h        

Teatre Nu. Maure el dinosaure

La Martina és una nena petita, valenta i pèl roja. En Maure és un dinosaure blau, gros i de punxes blanques. Són amics inseparables. Comparteixen jocs, somnis i aventures. Què faria la Martina sense en Maure? I en Maure sense la Martina? Esperem que no s’hagin de separar mai. Però… i si un dia ho haguessin de fer? Gaudiu dels jocs i les aventures de la Martina i el seu gran amic: En Maure el dinosaure.

Taller de manualitats familiar a partir de les 17 h (Gratuït)

Dissabte, 18 de febrer, a les 11 i a les 16 h

Menú Teatral. IV Festival de Microteatre

El Festival de Microteatre de Canovelles arriba a la seva 4a edició amb el propòsit d’apropar les companyies joves que el presenten al públic que vol veure una cosa diferent, en un espai diferent i amb una ubicació diferent al que està acostumat. Espectacles joves, descarats, musicals, d’acrobàcia, dansa o circ, cançó o text; seduint de la forma més propera i especial possible als espectadors per fer-los viure de forma diferent  la  seva experiència teatral. Can Palots acull aquest festival recolzant les iniciatives artístiques emergents i joves. Veniu!!! Gaudireu d’una activitat molt especial!!!

Dissabte, 4 de març, a les 18 h

FEMAC. 4t Festival de Musica Acústica de Canovelles

La IV edició del FEMAC aterra a Can Palots amb la força de la renovació de grups participants, cada vegada més acústic i amb la idea de presentar els treballs més joves i nous possibles. Les característiques dels grups d’aquesta edició fan un conjunt de petites joies musicals d’una enorme qualitat que faran gaudir al públic d’una tarda-nit d’allò més enriquidora. El FEMAc comença a fer-se gran i té com a objectiu treure la seva singularitat a d’altes pobles de la comarca per fer palesa la seva qualitat en quan a festival.

Dissabte, 11 de març, a les 21 h

Rosario Mohedano i Juan Manuel Vera. Entre coplas o boleros

"Entre Coplas y Boleros" és un format especial i exclusiu de Rosario Mohedano, acompanyada per Juan Manuel Vera, amb cançons a dues veus, unes harmonies treballades i una interpretació passional perquè el públic gaudeixi d'una vetllada especial en un espai íntim i proper.

Rosario Mohedano, és una cantant i personalitat mediàtica espanyola, neboda de Rocío Jurado i que segueix els seus passos musicals. Amb tan sols 20 anys va publicar el seu primer disc Aigua de Sal i arran del seu debut discogràfic va fer col·laboracions amb la seva tia. Juan Manuel Vera, cantant, coreògraf i ballarí, té una llarga trajectòria dins el món de l'espectacle i el seu especial carisma l'ha portat a actuar pels escenaris d’arreu amb espectacles propis i d'altres companyies.

Dissabte, 18 de març, a les 21 h

Zero en conducta. Allegro ma non troppo

De vegades l'amor és cec i d’altres ... els amants són invisibles. "Allegro ma non troppo" No té tan sols una història, en té moltes. La història d'una carícia, les dues cares d'una abraçada, les peripècies d’una llum per escriure-li al seu amor il·luminat per la seva llum pròpia llum, les vivències d’un misteriós ésser que no es veu però que es deixa sentir ... Totes aquestes peces formen un mosaic d’una parella que no sap si somia el seu amor o estima el que somia.

Un espectacle visual que utilitza les titelles, els objectes i el teatre físic per parlar d’aquell boig que passeja cec per la vida donant cops de bastó sense saber a qui li dóna i que, malgrat tot, mereix l’homenatge de l’amor.

Diumenge, 26 de març, a les 18 h

La Pera Llimonera. Plors de cocodril

S’obre la porta de l’estança dels “cocodrils”, els nadons de l’escola bressol, i algú entra. Qui és? La Senyoreta? No, és un l’electricista que ve per canviar una bombeta fosa. Li sona el telèfon. Ah, és el seu company que l’espera per esmorzar. Res, uns minuts i serà amb ell. Canvia la bombeta però, en obrir el llum per comprovar que ja funciona, s’adona d’on és . Ara sí, sense fer soroll intentarà tornar enrere, sortir, tancar la porta i que ningú es desperti. Però, ja és massa tard. Algú comença a plorar! Els seus plors en desperten un altre, i una altra, i una altra. Sona de nou el telèfon, però amb els nervis, li cau i el perd en la foscor. Sembla que ara ja ploren tots. … Què ha de fer? Marxar? No s’atreveix, no pot deixar-los plorant. Ha de retornar el silenci inicial a l’estança dels “cocodrils”. Com s’ho farà ? Si gairebé no sap com agafar-los!

Taller de manualitats familiar a partir de les 17 h (Gratuït)

Dissabte, 1 d’abril, a les 21 h

Menú Teatral. Alícia

Alícia neix de la necessitat de fer un espectacle on tothom s’hi pugui sentir identificat. Al retrobar les aventures d’Alícia al país de les meravelles i Alícia a través del mirall, tenim davant nostre un material molt conegut que podem relacionar amb molts altres temes: el món dels somnis, la psicodèlia, els món dels objectes i del teatre visual, la dansa, el teatre de l’absurd i sobretot, les nombroses teories que l’home té sobre el cervell, la memòria, l’Alzheimer i les nombroses malalties degeneratives del cervell.

Alícia és un viatge a través de totes les preguntes que qualsevol persona pot tenir sobre la seva identitat o sobre el seu lloc al món. És per això que tant la dramatúrgia com l’espai és clau per transportar l’espectador al món dels somnis i enviar-lo a un món on les coses no són el que semblen. Arriba a un públic adult, que connecta amb el nen que porta a dins i que gaudeix de formats teatrals diversos. L’objectiu amb aquest espectacle és que el públic tingui la sensació d’haver estat en un somni.

Dissabte, 8 d’abril, a les 21 h

Blue Live. Tributo a Pepe Rubianes

Un actor tot sol a l’escenari, vestit de negre. No és Pepe Rubianes però, en canvi, sona com Pepe Rubianes. Ferran Terraza és l’actor que ha acceptat el repte d’interpretar l’humorista galaicocatalà en un espectacle d’homenatge al Teatre Aquitània. “El coneixia i l’admirava profundament. Interpretar-lo és el repte més gran de la meva carrera artística -explica Terraza-. Fa cert vertigen, però ho visc des de la il·lusió, la humilitat, el respecte, el tacte i l’emoció”. Agradar als fans de Rubianes era un obligació: “Hi havia certa por al «Com s’han atrevit?»”, reconeix, però creu que han superat la prova amb nota. L’espectacle, que es pot veure des d’aquesta setmana, de dijous a diumenge, no té data de sortida prevista..

Diumenge, 23 d’abril, a les 18 h

La llegenda de Sant Jordi. Coral Crescendo (Isabel Mantecon, directora), Cor Mixt Amics de la Unió (David Gómez, director) i Conjunt instrumental Amics de la Unió

Les veus de la Coral Crescendo de Sant Feliu de Llobregat i del Cor Mixt Amics de la Unió de Granollers ens proposen celebrar la diada de Sant Jordi gaudint de la cantata escrita per Raimon i Bernat Romaní que posa música a la més coneguda llegenda catalana. Celebreu amb nosaltres el dia del llibre i la rosa escoltant l'obra La llegenda de Sant Jordi.

Dissabte,  13 de maig, a les 19 h

Amics de la Unió. El Primer Beethoven

Quan Beethoven va estrenar la seva primera simfonia, alguns van dir que era "una caricatura de Haydn portada a l'absurd". I és que les innovacions d'aquesta obra primerenca no van ser gaire ben rebudes pel públic més conservador, que no es podia imaginar com, en els anys següents, Beethoven arribaria a revolucionar el llenguatge simfònic. L'Orquestra de Cambra Amics de la Unió us proposa redescobrir aquesta obra que, sense arribar a marcar un abans i un després com farien la tercera, la cinquena o la novena, ens permeten gaudir de la genialitat juvenil del músic de Bonn, de qui recordem els 190 anys de la mort aquest any 2017.

Darrera actualització: 18.01.2017 | 13:18