Nou taller sobre hàbits saludables per alumnes de 4t de primària

Dilluns, 3 de desembre de 2018 a les 00:00

El passat 23 de novembre va celebrar-se un nou taller d’hàbits saludables organitzat pel SAE al Teatre Auditori Can Palots per als alumnes de 4t de primària.

En els dies que vivim estem davant d’una societat cada vegada més sedentària i amb uns hàbits alimentaris gens saludables que ens poden conduir a poder patir problemes de salut. Molts d’aquests problemes es podrien evitar si es canvien certs hàbits. Amb la pràctica freqüent d’activitat física i una correcta i equilibrada alimentació es pot millorar molt la qualitat de vida. Aquest taller de salut serveix als joves alumnes de Canovelles per conscienciar-se que la salut és un tema molt important i que ells poden posar de la seva part per poder-la millorar.

En el taller van participar un total de 179 alumnes de 4t de primària de les escoles del municipi. Els alumnes de totes les classes es van barrejar en grups de 25 persones aproximadament per fomentar la interrelació entre els alumnes de les quatre escoles. El SAE va organitzar aquest taller com activitat inclosa dintre del programa del grup de treball “Plà Català de l’Esport a l’Escola de Canovelles”.

La jornada va oferir 7 tallers, un sobre les activitats esportives al municipi, un altre sobre les nocions bàsiques de nutrició, un tercer taller on els participants van fer una enquesta sobre els hàbits d'alimentació de fruites i verdures i la pràctica de l'activitat esportiva, el quart taller anava sobre els valors de l'esport (treball en equip, respecte,  superació personal, acceptació de les normes...), el taller número 5 explicava als alumnes els beneficis de l'esport i les millores que es produeixen en l'organisme, la millora de la qualitat de vida, l'acció anti-estrès..., després es va fer una sessió pràctica d'activitat física i hidratació i, finalment, va tenir lloc el taller de menjar saludable amb fruita.

.

 

Darrera actualització: 03.12.2018 | 14:45

Imatges

taller taller taller