Multitudinària festa de benvinguda a la nova escola Els Quatre Vents

Dimarts, 4 de desembre de 2018 a les 00:00

L'escola Els Quatre Vents ja és una realitat i ho va celebrar amb tothom amb una gran festa de benvinguda del 27 de novembre al 13 de desembre, plena d'activitats gratuïtes per a tota la família.

Gràcies a la col·laboració de l'AFA, l'escola va obrir les seves portes durant tres dies de novembre per mostrar a les institucions, entitats, exalumnes, alumnes i població en general totes les aules i instal·lacions de la nova escola. 
Durant les jornades de portes obertes, a més, es va oferir una visita a l’exposició "Història de l'escola Els Quatre Vents" sobre la historia i el projecte educatiu del centre.

L'1 de desembre va celebrar-se, però, la festa grossa amb un matí que va començar amb jocs esportius escolars al pati de l'escola, organitzats pel SAE, i que va seguir amb la gran cercavila de l'antiga a la nova escola Els Quatre Vents amb la participació dels gegantons d'Els Quatre Vents, la gegantona i el gos de la colla Gegantera de Canovelles, la gegantona de l’escola Congost, tots els gegantons i gegantones de les escoles convidades, el bestiari infantil de la Colla de Diables, la colla bastonera de la Comissió de Sant Antoni Abat i el grup de Batukada. Seguidament van tenir lloc els parlaments al pati a càrrec d'Emilio Cordero, alcalde de Canovelles; Jéssica Caurin, directora del centre i Antoni Lucas, exdirector de l'escola que van donar la benvinguda al nou centre educatiu amb molta il·lusió i satisfacció pel resultat del nou centre. 

El grup Xiula va presentar també el seu espectacle d'animació infantil “Donem-li una volta al món" i, per dinar, més de 400 persones van omplir el pàrquing del pavelló Tagamanent per gaudir d'una exquisida arrossada popular feta per les associacions de veïns de l'Avinguda de Canovelles i Joan Miró i l'AFA de l'escola Els Quatre Vents.

Les ballarines Yuraima de l'escola Shindia i Carol Marín van convidar a tothom, després de dinar, a participar en una classe magistral de Bollywood i zumba al pati de l’escola. I, seguidament, va tenir lloc un concert amb el grup “4 wind band”, el grup format per mestres de l’escola Els Quatre Vents que van actuar al pati. Els diablots de Canovelles van protagonitzar un extraordinari correfoc al carrer de Santa Madrona i, per tancar la festa, un castell de focs a la mateixa escola. 

Dijous 13 de desembre
L'escola organitzarà un plenari sota el títol "Entrena'l per a la vida" per descobrir què són les emocions i per a què ens serveixen, a les 17.30 h al Teatre Auditori Can Palots.  
 

Darrera actualització: 04.12.2018 | 14:34

Imatges

nova escola nova escola