Més de 70 caminadors fan la 24a Marxa Canovelles-Montserrat

Dilluns, 7 de maig de 2018 a les 10:00

La marxa va ser un èxit i va transcórrer amb un ambient molt agradable i una temperatura ideal pels caminadors

Els dies 4 i 5 de maig va celebrar-se a Canovelles la 24a Marxa Canovelles-Montserrat, amb 73 caminadors i un equip d'avituallament i col·laboradors format per una quinzena de persones. Tot i que els participants van patir pel temps perquè els pronòstics eren de pluja, finalment només van caure quatre gotes després del sopar.

Com en cada edició de la marxa, familiars i amics van acompanyar fins a Caldes de Montbui als caminadors, on van sopar plegats. Durant tota la ruta van tenir molt bona temperatura per caminar i, fins i tot, van poder veure la lluna, ja decreixent. El grup va anar molt compacte i cada dues o tres hores teníen un avituallament per recarregar energies. Després de l'Obac ja va començar a fer-se de dia amb l'objectiu a l'horitzó i, aviat, va arribar l'esperat esmorzar amb botifarra i mongetes.

Puntuals, els caminadors van arribar a Monistrol on molts acompanyants van rebre'ls per, algun d'ells, pujar els últims quatre quilòmetres amb ells, cadascú al seu ritme. Tots es van aturar al camí de la cova on junts van fer el tram final acompanyats de 3 grallers que van animar l'arribada. La coca els va donar la benvinguda al monestir. Seguidament vam fer la fotografia de grup i l'entrega de records a tots els participants i van acabar la jornada amb la tradicional i esperada ofrena del ciri que, com sempre, portava inscrit el nom de tots els participants i col·laboradors. L'encarregat enguany de fer l'ofrena va ser en Pere Barnet, la persona que porta més anys com a col·laborador en avituallaments i tot un exemple per a tots els participants.

L'any vinent la marxa celebrarà la 25a edició i els participants volen que sigui inoblidable! 

Darrera actualització: 07.05.2018 | 11:33