L’oficina de català de Canovelles comença el nou curs amb importants novetats

Dilluns, 3 de setembre de 2018 a les 00:00

L’objectiu de l’Oficina de Català de Canovelles és posar a l’abast de tots els  ciutadans l’aprenentatge del català

L’objectiu de l’Oficina de Català de Canovelles és posar a l’abast de tots els  ciutadans l’aprenentatge de la llengua i, per tant, garantir-los la possibilitat d’adquirir la competència comunicativa necessària per poder-se relacionar en català en el seu entorn social i professional.

Aquest curs, hi haurà dues novetats destacades. Per una banda, com que els cursos seran trimestrals els alumnes podran assolir un nivell de coneixements complet en un curs acadèmic i, per una altra,  s’oferiran avantatges econòmics als alumnes: les persones que facin un bàsic 1 i bàsic 2 tindran matrícula gratuïta en el bàsic 3.     

L’Oficina de Català de Canovelles fomentarà activitats d’aprenentatge que vinculin la pràctica de la llengua fora de l’aula amb l’activitat cultural del territori, ja que el fet d’apropar-nos al patrimoni cultural ajuda a establir vincles emocionals que faciliten la cohesió social.

Amb el Programa d’Acolliment Lingüístic i l’oferta formativa de català, Oficina de Català (OC) esdevé un organisme clau per a la integració social de les persones immigrades. L’objectiu és facilitar que el català sigui après per les persones que han vingut a viure a Catalunya recentment, facilitar-los les eines necessàries perquè puguin tramitar el certificat d’acollida o d’arrelament i fomentar la cohesió social.

Per obtenir més informació sobre l’oferta de cursos i els serveis que ofereix l’OC de Canovelles, us podeu adreçar al c. de Ponent, 9; trucar al 93 861 89 82 o enviar un correu a canovelles@cpnl.cat.

https://www.facebook.com/oficinadecataladecanovelles/

Darrera actualització: 19.07.2018 | 11:17