Lliurats els premis M. Lluïsa Prat i els reconeixements del programa Empresa Educa

Dimecres, 19 de juny de 2019 a les 10:00

Aquest dimarts s’han lliurat els premis literaris i de recerca M. Lluïsa Prat, uns guardons en reconeixement a l’esforç i la creativitat de l’alumnat de les escoles de Canovelles. A més també s’ha realitzat el reconeixement als participants al programa Empresa Educa.

Per tal de dignificar i donar valor al programa de transició escola-treball i a la figura de M. Lluïsa Prat, l’Ajuntament de Canovelles ha decidit lliurar els reconeixements que s’atorguen des de l’àrea d’Educació de manera conjunta i al Teatre Auditori de Can Palots.

Premis  M. Lluïsa Prat 2019

Pel que fa a la primera categoria, el premi al millor treball de recerca ha estat per Alba Pérez pel treball anomenat “La temperatura com a factor en la variació poblacional de l’eriçó comú”. Mentre que el millor projecte de recerca ha estat per Iker Gil, Erik Peláez i Marc Jiménez pel treball anomenat “Construcció d’un cotxe amb energia solar”.

En el marc de la segona categoria dedicada a treballs literaris, el millor treball presentat per alumnes de 6è de primària ha estat “Famílies” de Nerea Maldonado, i el millor treball presentat per alumnes de 2n d’ESO ha estat “A la mort” de Marc Molina. Pel que fa als alumnes d’educació d’adults de nivell GES, el guanyador ha estat José Javier Muiña per “Jo decideixo”, i el millor treball presentat per alumnes d’educació d’adults de nivell instrumental ha estat el de Drissia El Askri Harara.

A més, durant l’acte també s’ha reconegut a Sofia Morcillo, l’alumne de Canovelles que durant el curs 2017-2018 va treure la millor nota de selectivitat amb una puntuació de 8,60.

Reconeixements Empresa Educa 2019

El programa Empresa Educa s'adreça a l'alumnat de 3r i 4t curs d'ESO i té la voluntat d'atendre els diferents ritmes d'aprenentatge dels alumnes, apropar-los al món laboral i fer possible l'augment de la seva autoestima. Els de 3r participen a l’Aula Taller mentre que els de 4t realitzen pràctiques a empreses.

Enguany s’ha reconegut la tasca de 17 alumnes i 8 empreses. Els alumnes que han fet pràctiques a empreses han estat Alba Ayala, Fadoua Minioui, Fatima Adray, Gerard Cruz, Alex Via, Facundo Hernandez, Ian Barroso, Ibtessam Cachou, Aitor Reinaldo, Magdalena Navarro, Noel Coca, Ivan Ternero, Carla García, Joan Masid, Nadine Castaño, Olga Martinez i Oulaya Moustaji. Aquesta formació l’han realitzada a 8 empreses diferents: Cano Automoció, Autounión Canovelles, Sercamada NT. Belulla, TKS Informática y Automatismos, Parc Estudi, Servei Municipal Escola Bressol Marta Mata, Escola Superior d'Imatge Personal Margaret i CEM Thalassa.

Darrera actualització: 19.06.2019 | 10:34