L'infantil femení del Club Handbol Canovelles, campió de la Copa Catalana d'Handbol

Dimarts, 19 de juny de 2018 a les 00:00

La final contra les granollerines del KH7-BM Granollers, actuals campiones catalanes, va tenir lloc a Bordills

La final de Copa Catalana Femenina Infantil Femenina es va disputar al pavelló de Bordils (Girona). En ella s'enfrontaven els dos equips vallesans; el KH7-BM.Granollers, actual campió català de la categoría i les noies de Cynthia Gonzalez i Maria José Pérez, entrenadores del CH Canovelles. Les canovellines, després de quedar-se a les portes d'accedir al Top 4 i als Campionats d'Espanya, veníen d'haver superat a la primera fase i semifinals a 3 dels 4 participants d'aquest Top 4.

La final que es va viure va ser molt lluitada per els dos equips. Els primers minuts el partit semblava que estaría molt igualat per part dels dos equips. Molts errors, bones defenses i pèrdues de pilota deixaven el marcador una mica estancat fins a la meitat de la primera part. Després el Canovelles va agafar ritme i es va posar 3 per davant del marcador. Tanmateix, el partit arribava al descans amb només 1 gol d'avantatge per les canovellines.

La segona part va iniciar-se força igualada, les granollerines començaven a imposar-se i aprofitar els errors de les locals. Tot semblava venut quan restaven menys de 2 minuts per acabar el partit. Les del CHC cometien un penalti i rebien una exclusió que les deixaria fins als últims segons amb una menys. Tot i així van aconseguir igualar el marcador, aprofitant la petita relaxació del Granollers que ja veien la copa a les seves mans. Tres parades consecutives de la portera canovellina Tigida Diaby va donar l'oportunitat final d'imposar-se en el marcador a falta de menys d'1 minut. Amb la jugadora expulsada de nou en pista, Nadia Gonzalez va aconseguir col·lar-se, molt tancada, per l'extrem i realitzar un llançament, amb menys d'1 metre de espai, que sorprenentment acabava en gol. L'equip granollerí va tenir l'última acció els últims 15 segons, però la defensa de les canovellines que tant havien lluitat per donar-li la volta al marcador, aconseguí parar-les. El marcador marcà el final amb 21 a 20 per les locals que es proclamaven així campiones de la Copa.

Al final del partit es nombrà MVP de la final a la jugadora Míriam Vázquez i es passà a la entrega de les copes, on les jugadores recolliren el seu títol molt emocionades.

Darrera actualització: 19.06.2018 | 11:36