Let's Clean Up Europe: Jornada de neteja a la llera del riu Congost

Dilluns, 6 de maig de 2019 a les 14:00

El proper dissabte 18 de maig KH Lloreda, empresa ubicada a Canovelles, organitza la primera jornada de neteja a la llera del riu Congost.

La jornada és oberta a tothom, amb inscripció prèvia i presencial al mateix matí, i persegueix un triple objectiu: descobrir un entorn natural que disposem al nostre entorn més proper, sensibilitzar-nos sobre l'impacte que causa l'home en els eco-sistemes i contribuir a recuperar els residus i deixalles del riu.

Està previst que comenci a dos quarts de deu, amb una explicació per part d'un expert sobre quina flora i fauna podrem trobar i l'impacte que té la petjada humana. A continuació, s'entregaran els equips de recollida per grups i es farà un petit esmorzar. Després de la recollida, que es farà en direcció sud i nord de davant l'empresa abarcant el territori de Canovelles, Les Franqueses i Granollers, es farà el recompte de residus i es tancarà amb una actuació musical. Pels més petits, hi haurà tallers infantils i altres activitats lúdiques a dins el patí de l'empresa KH Lloreda.

Aquesta jornada forma part del marc del Let's Clean Up Europe, iniciativa europea que promou accions de neteja en diferents espais veds on l'acció de l'home té un impacte.

Les inscripcions per poder organitzar els grups s'han de fer a: www.kh7.es/netejariu

Per a més informació:

Emma Nadal. Responsable de Comunicació. emmanadal@khlloreda.com o al telèfon: 647 485 465

 

Darrera actualització: 06.05.2019 | 14:27