L'Avui Canovelles n.106 es començarà a repartir dimecres 13 de juny

Dimecres, 13 de juny de 2018 a les 12:00

Ja és a impremta la nova edició de l'Avui Canovelles, que trobareu als equipaments a partir de demà i als domicilis, comerços i empreses al llarg d'aquesta setmana.

L'edició número 106 de l'Avui Canovelles destaca a portada la celebració dels 1.010 anys d'història del municipi, amb la organtizació del Mercat Medieval, la inauguració de dues exposicions culturals a Can Palots i la trobada de nens i nenes "mil·lenaris". A més, a la pàgina 3, es destaquen els diversos programes i activitats que es duen a terme en matèria de Serveis Socials actualment, com són, el programa Gent Gran Activa, la Kl@b, Casa Nostra Centre Obert o el programa de Teleassistència per a la gent gran. 

L'Avui també explica diverses festes de final de curs d'equipaments i centres escolars, així com també anuncia les properes celebracions, com ara, la festa major del barri Joan Miró o la cloenda del curs de l'escola Congost, Els Quatre Vents i el Jacint Verdaguer. Les experiències singulars de les escoles segueixen omplint la pàgina d'educació i els èxits dels clubs, associacions i esportistes tornen a protagonitzar la pàgina dedicada als esports. 

En aquest número, a més, preguntem als canovellins i canovellins què significa per a ells Canovelles i dediquem la contraportada a un dels temes estrelles d'aquests diari: la projecció del documental creat per Sergi López i Alejandro Moral sobre la immigració al municipi: "Tierra compartida". 

Descarrega ja la versió digital als documents adjunts!

Darrera actualització: 13.06.2018 | 13:54