L'Assemblea General Ordinària del Consell de la Joventut presenta les noves activitats per al 2018

Dimecres, 18 d'abril de 2018 a les 11:00

El Consell de la Joventut de Canovelles ha organitzat aquest dissabte 14 d'abril l'Assemblea General Ordinària (AGO), que va anar acompanyada d'un dinar de germanor i diverses activitats paral·leles

El passat dissabte 14 d'abril es va celebrar a El Local una nova sessió de l'Assembla General Ordinària (AGO) organitzada pel Consell de la Joventut. Una jornada que va resultar ser un èxit i que va comptar amb la participació de 20 joves, que representaven un total de 7 grups i entitats juvenils del municipi. 

A l'assemblea es van tractar diversos temes, entre els quals va destacar la presentació de la memòria d'activitats i la justificació econòmica del 2017, així com també el projecte d'activitats que duen a terme els joves del Consell i el pressupost econòmic per a l'any 2018. A partir d'aquests punts van sorgir altres temes d'interès com van ser el funcionament del Consell de la Joventut i la necessitat d'establir un conveni de membresia del Consell conformat per uns drets, deures i obligacions dels grups i entitats que el formen amb l'objectiu de conscienciar sobre el que implica ser part del Consell de la Joventut. 

Després de l'assemblea va tenir lloc el dinar de germanor, una nova oportunitat per posar damunt la taula temes d'interés pels joves. El dinar va ser especialment profitós ja que, a més, es van unir els participants del grup del Curs de Monitors de Lleure, que també es realitzava aquell dia a El Local. El dinar va comptar amb la col·laboració de l'establiment de menjars preparats El Molí, que va preparar per l'ocasió uns pollastres a l'ast i una amanida de pasta. Havent dinats, els joves van gaudir de diversos jocs de taula. 

L''Assemblea General Ordinària es realitza anualment per tal de que les entitats i grups membres del Consell de la Joventut aprovin la gestió del consell, així com el projecte de l'any vinent. 

Darrera actualització: 18.04.2018 | 11:34