La Sala Arimany de Can Palots acull l'exposició "Foto Xics Joc"

Dilluns, 9 d'abril de 2018 a les 16:10

Una proposta fotogràfica per als infants. Josep Hospital presenta un treball participatiu orientat a les escoles de primària

Una proposta fotogràfica per als infants

Aquesta proposta té un nom, Josep Hospital, i una intenció, apropar el món de les exposicions a la mirada dels infants. La seva creativitat i capacitat per extreure de la realitat allò que li genera quelcom a través del seu objectiu, ha estat present a diverses mostres . La seva mirada fotogràfica està plena de detalls que , si més no, faran captar l’atenció de qui les observa. Una gran excusa per treballar, en aquest cas, als nens i nenes el protagonisme a l’hora d’observar.

Jesús Pérez Molina

Director de l’escola Joan Miró

de Canovelles.

FOTO XICS JOC

La visió fotogràfica

L’observació és un dels grans factors més importants de la fotografia. Observar fins que veiem aquell objecte camuflat entre un entorn de llums i ombres, que vol passar desapercebut. Aquella forma lineal o simètrica que es mostra, desvergonyida, davant nostre per a ser admirada.

El carrer, que de manera involuntària, ens mostra escenes alegres, tristes, divertides i fins i tot, tràgiques. Escenes que es generen en el dia a dia, amb la gent que treballa, que passeja, que discuteix, que es baralla o que es diverteix. L’arquitectura en els seus diversos estils, presumint de materials, formes capricioses i harmòniques que capten l’atenció d’aquells que l’observen. Els animals, espantadissos, curiosos, juganers, amenaçadors, atrevits... que, amb més o menys dificultat, ens ofereixen la possibilitat de veure’ls. La natura que de manera cíclica, amb les seves estacions ens ofereix un ventall de tons, colors, sensacions i emocions irrepetibles. Observar fins al moment de fer CLIC.

Josep Hospital

Darrera actualització: 09.04.2018 | 16:14