La passejada familiar en bicicleta del Joan Miró, un èxit

Dilluns, 15 de maig de 2017 a les 14:00

Més d’un centenar de participants, de totes les edats, van gaudir el passat 13 de maig de la tradicional passejada en bici organitzada per l’AMPA de l’escola Joan Miró

Els alumnes i familiars van concentrar-se a la porta de l’escola a les 9.30 h per fer les inscripcions i posar la seva bicicleta a punt. El SAE i la Creu Roja van donar recomanacions importants a tenir en compte durant el recorregut i van acompanyar, com cada any, als participants durant la passejada.

El recorregut, una oportunitat única per gaudir d’una matinal d’esport en família, va durar una hora i mitja i va recórrer diferents carrers de Canovelles, fins arribar al passeig de la Ribera, que els participants van seguir fins a Les Franqueses. La passejada va ser molt tranquil·la, el sol va acompanyar els participants durant tot el trajecte i no hi van haver incidents a destacar. Al voltant de les 12 h els participants arribaven a l’escola, on va tenir lloc l’entrega d’obsequis i refrescos per a tots els inscrits i el sorteig de material esportiu.

CIRCUIT DE KARTS A L’ESCOLA

A banda de la bicicletada, molts nens i nenes d’educació infantil i cicle inicial van gaudir, com cada any, d’un circuit de karts a la pista de l’escola gràcies a la col·laboració de la Policia Local. Cada vegada són més els nens i nenes que opten per aquesta opció i s’acosten a l’escola per gaudir d’una entretinguda jornada de karts amb el suport i l’assessorament dels membres de la Policia Local que, en tot moment, van dirigir els nens i nenes i els van explicar les normes de circulació per a una mobilitat segura.

 

Darrera actualització: 15.05.2017 | 14:04