La 24a edició del llibre gegant reuneix 80 contes

Divendres, 21 d'abril de 2017 a les 13:00

L'AMPA de l'escola Congost organitza cada any aquesta activitat oberta a tota la ciutadania

Des de fa ja 24 anys l'AMPA de l'escola Congost organitza per Sant Jordi l'activitat del llibre gegant. L'objectiu d'aquesta proposta, que és oberta a tots els infants del municipi, és motivar als nens i nenes a escriure contes. D'aquesta manera es proposa als participants escriure un relat que després passaran a una cartolina gran i que serà il·lustrat.

 

En aquesta ocasió, l'activitat s'ha celebrat aquest dijous 20 d'abril a la tarda a la plaça de la Joventut i hi han participat una vintena de nens i nenes. Alguns ja han dut els contes escrits i d'altres els han creat a la mateixa plaça amb l'ajuda de pares o mestres. Tot seguit, tres il·lustradors voluntaris i sis alumnes de 6è de l'escola Congost han completat els relats amb una il·lustració. La vuitantena de contes s'enquadernaran per crear el 24è volum del llibre gegant.

 

L'organització s'ha mostrat molt satisfeta amb la participació i ja pensa en la celebració, el proper any, del 25è aniversari del llibre gegant. El regidor d'Educació Francesc Sánchez ha afirmat que «és un orgull qui hi hagi AMPES que vulguin potenciar activitats educatives, de foment de l'escriptura al carrer que estan obertes a tot el municipi i que, alhora, permeten donar a conèixer el projecte educatiu del centre». Sánchez ha afegit que «seria fantàstic que la resta d'AMPES es sumessin a l'organització d'aquesta activitat».

Darrera actualització: 21.04.2017 | 13:09