Ja pots visitar l’exposició fotogràfica ‘Estils’ d'AFOCA

Dimarts, 9 de gener de 2018 a les 09:10

L’alcalde, Emilio Cordero, i la regidora de Cultura, Yolanda Sánchez, van ser els encarregats d’inaugurar l’exposició fotogràfica la qual es compon de una vintena de fotografies realitzades pels components de l’entitat. 

L’Agrupació Fotogràfica de Canovelles AFOCA va inaugurar, el 8 de gener, l’exposició “ Estils” al Centre Cultural.

L’alcalde, Emilio Cordero, i la regidora de Cultura, Yolanda Sánchez, van ser els encarregats d’inaugurar l’exposició fotogràfica la qual es compon de una vintena de fotografies realitzades pels components de l’entitat. Juan Navarro, Jesús Novo, Joan Isern, Carlos González, Josep Hospital i Toni Atanasio.

“Són imatges amb estils i punts de vista molt particular, tan pel que fa a la tècnica aplicada, com a la temàtica triada per cadascuns dels autos”, així han definit els autors de la mostra les seves fotografies, on es poden veure paisatges i espais de mar; uns cables en una façana, un pont portat a coll per diverses persones, una torre repetidora de TV, unes dents, unes fulles verdes, sorra, etc.

“Una vegada mes hem d’agrair la col·laboració i el suport que sempre ens ha prestat l’Ajuntament”, va expressar els membres  d’AFOCA, afegint que “per nosaltres la fotografia es una passió que volem compartir. Gracies per l’oportunitat  al Centre  Cultural que sense cap dubte  és un espai de formació i de dinamització cultural de referència a Canovelles i la Comarca. .

Aquesta és una exposició, que entre altres, protagonitzen els membres d’AFOCA al Centre Cultural, seu de l’entitat.. Les persones que formen l’agrupació fotogràfica, comparteixen  una mateixa passió, la fotografia, però amb  edats,  perfils i inquietuds diferents envers aquest món.

L’exposició es podrà visitar, de dilluns a divendres de 16 a 21 hores i fins el 26 de gener.

 

Darrera actualització: 09.01.2018 | 09:18