Gran festa a Can Xarlet, per commemorar el Dia dels Drets dels Infants

Dijous, 8 de novembre de 2018 a les 00:00

Les activitats pel Dia Mundial dels Drets dels Infants estan emmarcades en la programació que ha impulsat l'Ajuntament aquest novembre i desembre sota el títol "Canovelles, Ciutat Educadora". 

El 20 de novembre de l’any 1989, l’Assemblea General de les Nacions Unides va aprovar la Convenció sobre els Drets de la Infància. És per això, que l'Ajuntament, any rere any, convida a la ciutadania a gaudir de les activitat que organitza amb motiu del Dia Mundial dels Drets dels Infants. 

Enguany, del 12 al 15 de novembre, visitarà les escoles "el trobador dels drets dels infants" per donar a conèixer els drets que tenen tots els nens i nenes.

I diumenge 18 de novembre tindrà lloc una gran festa oberta a tothom que començarà a la plaça de la Joventut, a les 10 h, amb una concentració d'entitats. Seguidament, la colla Gegantera, l'AFA d'Els Quatre Vents i la Colla de Diablots recorreran els carrers del pobleen cercavila fins arribar al parc de Can Xarlet, on tindrà lloc la lectura dels Drets dels Infants a càrrec d'un grup de nens i nenes del poble.

A les 11.30 h l'Associació Joves Gitanos Emprenedors serviran una xocolatada calenta per a tots els assistents i, a les 12 h, hi haurà animació infantil amb l'actuació de Landry el Rumbero. Participaran a la celebració el Centre Obert Casa Nostra, l'Espai Infantil la Quitxalla, El Racó espai materno-infantil, La Kl@b Servei d’Acompanyament Jovenil, El Local i el SAE.  

Darrera actualització: 08.11.2018 | 15:21