Flamenc, gegants i diables a la festa del barri Joan Miró

Dijous, 13 de juny de 2019 a les 10:00

A Canovelles el mes de juny és sinònim de festa major al barri de Joan Miró. Enguany l’esdeveniment, que compta amb més d’una desena d’actes, se celebrarà el 14 i 15 de juny. La festa està organitzada per l’Associació de Veïns del Barri Joan Miró i compta amb la col·laboració l’Ajuntament de Canovelles i diverses entitats del municipi.

La música flamenca serà l’encarregada de donar el tret de sortida a un programa d’actes que inclou propostes per a petits i grans i que, com sempre, compta amb la col·laboració de diverses entitats. Divendres a partir de les 22.00 h tothom que vulgui podrà gaudir de l’actuació de la formació Buscando al Duende i, a continuació, de Javier Rueda i David Jiménez que oferiran un concert a guitarra i veu.

Dissabte tindran lloc la resta d’activitats entre les quals no poden faltar la tradicional paella pels veïns del barri, els jocs infantils, l’actuació de la colla gegantera de Canovelles o la de la Casa de Andalucía, entre d’altres. Al vespre, la colla de Diables s’encarregarà d’encendre els carrers del barri amb el correfoc i, a continuació, l’Orquestra Platinum posarà el ritme a la revetlla popular de fi de festa.

Enguany, el dibuix que il·lustra el programa de festes és de Naur Mouslik, alumnes de 5è de primària de l’escola Joan Miró i guanyador del concurs de dibuix realitzat per l’Associació de Veïns del Barri Joan Miró.

Darrera actualització: 12.06.2019 | 15:31