Fira Guia’t 2018

Dimarts, 13 de març de 2018 a les 17:00

Els dies 20, 21 i 22 de març es celebrarà a la Nau Dents de Serra de l’espai firal de Roca Umbert (Granollers) la novena edició de la Fira Guia’t.

La  Fira Guia’t és fruit del treball que es fa des de la Xarxa de Transició Escola Treball (Xarxa TET) de la comarca, de la qual formen part una vintena d’ens locals de la comarca, i que compta amb el suport de la Diputació de Barcelona i de la Direcció General de Joventut. I és una Fira que es du a terme des de l’any 2010 amb l’objectiu de donar a conèixer els estudis post obligatoris que s'ofereixen a la nostra comarca.

Durant els dies de la Fira, el públic visitant, especialment els alumnes de 4rt d’ESO així com altres joves, famílies, orientadors acadèmics, etc; poden visitar la mostra d’expositors, a més de participar a conferències, tallers i taules rodones. La Fira Guia’t pretén ser un espai que fomenti l’interès per formar-se i aprendre dels joves, i alhora, constitueix un espai per aclarir dubtes i assessorar les famílies i en general tota la comunitat educativa.

La Fira Guia’t també ofereix un espai d’orientació per atendre consultes individualitzades i aquest espai, conformarà, com ja ho ha anat fent en les darreres edicions,  us espai únic d’atenció i assessorament directe als joves i al públic visitant. En aquest espai també s’ubica l’Oficina Jove del Vallès Oriental, des de la qual s’ofereix un servei i assessorament als joves en temes vinculats al món laboral, acadèmic, etc; L’Oficina Jove vol ser l’espai de referència per als i les joves de la comarca i la seva presència a la Fira Guia’t ajuda a que sigui element clau per a la informació i l’assessorament juvenil.

A l’espai firal, davant de la Nau Dents de Serra, s’ubicaran estands per a que els centres que ofereixen cicles formatius vinculats a l’hostaleria i la restauració així com els cicles vinculats a imatge personal, estètica i també activitats fisicoesportives puguin fer les seves demostracions i exhibicions de la feina que fan als centres.

També es duran a terme exhibicions vinculades al treball de la fusta. De fet, el dijous, darrer dia de la Fira aquesta es clourà amb el concurs Enfusta’t, dut a terme per joves estudiants de la Garriga.

Els horaris de la fira són els següents:

  • Dimarts 20 de Març.      Matí de 9 a 14:30h
  • Dimecres 21 de Març:   Matí de 8:30h a 14:30h

Tarda de 16:30h a 19h

  • Dijous 22 de Març:     Matí de 8:30h a 14:30h

Podeu trobar la localització de la Fira Guia’t a l’enllaç.

Us animem a participar-hi!. Així, si voleu assistir-hi heu d'omplir el formulari d’inscripció que trobareu a la plana web: firaguiat.vallesjove.cat

 o posar-vos en contacte amb les persones responsables de la coordinació de la Fira Guia’t, a l’adreça sp@vallesoriental.cat.

 

Darrera actualització: 13.03.2018 | 18:33