Exposició de pintura de l’ACAP

Dimarts, 9 de maig de 2017 a les 13:30

Presentació en societat de l'Associació de Cercle Artístic de Pintors de Canovelles. Podeu veure l'exposició al Centre Cultural fins el 25 de maig.

El Centre Cultural es va quedar petit per acollir als amics dels pintors que formen l'ACAP: Alberto Montero, Antonio Redondo, Carlos Morán,  Dolors Martínez, 
Fernando Pérez Solá, Francesc Ballús, Ingrid Rivera, Joan Vila, Josep Mayals, Julián Siles, Mercè Nogueira i Silvia Mesas. El 8 de maig presentaven la seva primera exposició col.lectiva a la sala d'exposicions del Centre Cultural, amb obres de tots els components. "Amb la voluntat de consolidar un grup per crèixer al voltant de la pintura " segons va dir en Josep Mayals. L'alcalde, Emilio Cordero i la regidora de cultura, Yolanda Sánchez, van desitjar llarga vida a l'associació i la voluntat de recolzar l'art i les expressions artístiques al municipi. "El Centre Cultural és un bon exemple: mentre inaugurem l'exposició, el True Collective està realitzant un mural a la sala d'actes, els alumnes estan aprenent música o ceràmica, tot desenvolupant la creativitat que tenim dins."

Darrera actualització: 09.05.2017 | 13:25