Èxit rotund del Club d'Atletisme Canovelles al 100è Campionat de Catalunya de cros individual i de clubs

Dilluns, 4 de febrer de 2019 a les 18:00

El Club d'Atletisme Canovelles campió de Catalunya a la categoria cadet femení (sub16) i subcampió de Catalunya a la categoria infantil masculí (sub14). En Pol Guillén, campió de Catalunya infantil sobre una distància de 3.250m. El 5è lloc de Paula Hernández en categoria cadet li permetrà disputar el Campionat d'Espanya de cros amb la selecció catalana.

El Campionat de Catalunya de cros és un dels esdeveniments esportius més antics de quants se celebren a Catalunya i a l'estat espanyol. Es tracta d'una de les competicions més importants del calendari de cros, i que esdevé prova seleccionable per a formar part de l'equip català que participarà en el Campionat d'Espanya de Cros 2019 a Linares (Jaén).

El passat diumenge, 3 de febrer, passarà a la història del Club d'Atletisme Canovelles com una gran jornada a nivell individual amb la primera victòria individual important d'en Pol Guillén, encara que al 2016 ja va aconseguir el campionat de Catalunya escolar de cros i diversos 4rts llocs als diferents campionats de Catalunya disputats fins a aquest moment. A més, Paula Hernández obtenia el bitllet, amb el seu meritori 5è lloc, pel Campionat d'Espanya de Cros de la seva categoria que es disputarà a finals de mes a la població de Linares, a Jaén.

A nivell col·lectiu, més positiu encara amb l'obtenció del Campionat de Catalunya de clubs a la categoria cadet femení (sub16) i el subcampionat de Catalunya, a la categoria infantil masculí (sub14). Dos grans èxits que parlen molt bé de l'enorme feina del Club d'Atletisme Canovelles a nivell formatiu durant moltes temporades.

 

 

 

Darrera actualització: 05.02.2019 | 11:39