Èxit de l’Escenari Secret a Canovelles.

Dimecres, 10 d'octubre de 2018 a les 10:15

Escenari Secret és la  realització d’una actuació fora del teatre (espai no convencional) adreçada a un grup reduït d’espectadors que es vol fidelitzar o captar.

El públic del Teatre-Auditori de Can Palots de Canovelles va respondre de manera entusiasta a la sessió del programa Escenari Secret que el diumenge14 d’octubre  va premiar els espectadors més fidels amb una sessió sorpresa.

L’acció, dirigida a un grup reduït de públic, va tenir lloc a diferents espais de l’església de Sant Fèlix de Canovelles, i va comptar amb la representació de dues peces de Píndoles-Microteatre Fora del teatre, “Ninis” i “Ambulantis”, i el recital acústic del músic Jordi Lanuza.

Cultura de la Diputació de Barcelona impulsa el programa Escenari Secret a través de  l’Oficina de Difusió Artistica. com a acció de fidelització de públics dels teatres de la Xarxa d'Espais Escènics Municipals.

L’Oficina de Difusió Artística promou estratègies de fidelització i creació de públics als espais escènics adherits al Circuit. L’Escenari Secret és una iniciativa de l'ODA que facilita una experiència cultural més enllà del teatre i la música, on el lloc, la sorpresa i el tracte personalitzat i de proximitat també juguen un paper molt important.

Què és l'Escenari Secret?

Es tracta de la realització d’una actuació fora del teatre (espai no convencional) adreçada a un grup reduït d’espectadors que es vol fidelitzar o captar.

Quin contingut pot tenir?

Músics en format acústic

Microteatre

Altres espectacles de proximitat

L’Escenari Secret pot servir per....

  • Dinamitzar el carnets d’espectadors o amics del teatre
  • Fer promoció dels abonaments de temporada i oferir descomptes 
  • Ampliar aliances amb empreses privades, particulars i patrocinadors.
  • Fer promoció i dinamització d’espais patrimonials dels municipis i altres equipaments no habituals.
  • Unificar les dades dels usuaris dels diferents serveis culturals municipals 
  • Implicar col·lectius i associacions en el desenvolupament de l’esdeveniment.

Tasques del municipi

Els tècnics i treballadors del municipi s’han de fer càrrec de la producció de l’esdeveniment (material i tècnic de so), decidir el calendari i els espais de l’actuació, confirmar i planificar els horaris amb les companyies que actuaran, segmentar el públic a qui es convida i fer la convocatòria, la confirmació i l’acompanyament dels assistents.  

Des de l’ODA es recomana incloure dins l’activitat un petit discurs d’agraïment per part d’un responsable municipal i oferir un refrigeri final per crear un espai d’intercanvi.

Suport de l’ODA a l’activitat. SUPORT TANCAT Any 2018 

Els ajuntaments interessats en participar-hi han de fer la sol·licitud. Les sol·licituds s’atendran per ordre d’arribada fins a esgotar el pressupost. 

 

Darrera actualització: 10.10.2018 | 10:38