Es posen en marxa nous plans d'ocupació

Dimarts, 8 de gener de 2019 a les 12:25

L'Ajuntament contractarà dins de la convocatòria de Treball i Formació a 8 persones. Dins de la convocatòria de Treball als Barris, també contractarà a 5 persones.

Amb l'objectiu de contribuir a rebaixar les taxes d'atur, disparades en temps de crisi econòmica, millorar i fomentar l'ocupació de les persones i contribuir al desenvolupament econòmic de Canovelles, es posen en marxa nous plans d'ocupació.

L'Ajuntament de Canovelles contractarà, aquest primer trimestre de l'any, persones en situació d'atur per a realitzar tasques diverses dins l'Ajuntament.

Dins la convocatòria de Treball i Formació del SOC (Servei Públic d'Ocupació de Catalunya) es contractarà a 8 persones, en contractes de 6 mesos i 1 any. També, dins de la convocatòria de Treball als Barris es contractarà a 5 persones.

Aquestes convocatòries tenen com a propòsit la contractació laboral de persones treballadores en situació d'atur, per tal que les persones participants puguin adquirir experiència professional i millorar la seva ocupabilitat, mitjançant la realització d'obres d'interès general i social de caràcter temporal.

A més, es realitzarà formació en certificat de professionalitat, dins els àmbits de la neteja de superfícies i mobiliari en edificis i locals, i l'administració i gestió, dintre de l'horari laboral.

Per a més informació, podeu trucar al telèfon de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Canovelles, 93 846 39 90.

Darrera actualització: 09.01.2019 | 11:01