El proper dilluns 17 de desembre l’equip del Síndic serà a Canovelles

Dimarts, 4 de desembre de 2018 a les 07:00

El Síndic serà a Canovelles per atendre les persones i entitats que vulguin fer consultes o exposar les seves queixes en relació amb la vulneració dels seus drets per part de les administracions públiques i de les empreses que presten serveis generals (aigua, llum, gas,...).

El proper dilluns 17 de desembre l’equip del Síndic serà a Canovelles per atendre les persones i entitats que vulguin fer consultes o exposar les seves queixes en relació amb la vulneració dels seus drets per part de les administracions públiques i de les empreses que presten serveis generals (aigua, llum, gas,...).

Aquesta presència de l’equip del Síndic de Greuges de Catalunya a Canovelles respon a l’objectiu d’apropar aquesta institució a les persones i s'emmarca amb les visites que amb regularitat el Síndic fa als municipis de Catalunya.

S’atendran les persones a Can Palots, carrer Barcelona 8.

Les persones que hi estiguin interessades, caldrà que concertin prèviament l’entrevista trucant al telèfon 900 124 124 o enviïn un correu electrònic a l’adreça sindic@sindic.cat

Restem a la vostra disposició per a qualsevol altre assumpte que ens vulgueu plantejar i en què sigui possible la nostra intervenció.

Sindic 

 

Darrera actualització: 03.12.2018 | 12:44