El 26 d'abril es col·locarà la primera pedra de l'escola Els Quatre Vents

Dimarts, 18 d'abril de 2017 a les 10:40

L'acte es farà a les 13 h al solar del carrer de Santa Madrona

El proper dimecres 26 d'abril a les 13 h se celebrarà l'acte de col·locació de la primera pedra de l'escola Els Quatre Vents (al solar del C. Santa Madrona). L’acte comptarà amb la presència del Director General de Centres Públics del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, Sr. Lluís Baulenas, en delegació de la Consellera d’Educació; del Delegat del Govern de la Generalitat a Barcelona, Sr. Miquel Àngel Escobar; de l'alcalde Emilio Cordero; del regidor d'Educació Francesc Sánchez i d'altres representants del govern municipal, l'Ajuntament i la comunitat educativa de l'escola Els Quatre Vents.

 

Les obres de construcció de l'edifici definitiu de l'escola van començar el passar 22 de març amb la signatura de l'acta de comprovació del replanteig que ha donat el tret de sortida a l'edificació del centre. Desprès de quasi 10 anys d’espera, s'ha iniciat finalment la seva construcció i durant 14 mesos veurem com s’aixeca l’escola que respectarà els fons de cabanes del neolític trobats en les excavacions preventives. Durant aquest temps, l’escola ha ocupat uns barracons en el solar contigu i l’Ajuntament ha realitzat els serveis necessaris: obertura del carrer de Santa Madrona, serveis bàsics d’aigua, llum i gas a peu d’obra i les necessàries i exitoses excavacions arqueològiques.

 

Està previst que la data d’acabament de les obres sigui el 22 de maig del 2018 i que, si tot va bé, el setembre del 2018 ja es pugui començar el nou curs en el nou centre.

Darrera actualització: 18.04.2017 | 10:38