Des de l’Ajuntament de Canovelles s’inicia la campanya de Civisme “CanovellesTeva i Neta”

Dijous, 21 de març de 2019 a les 09:15

Dins d’aquesta campanya també es vol fer consciència cap a les persones propietàries de gossos, per la recollida de les defecacions i els orins d’aquests.

La campanya portada a terme per diferents serveis municipals, consisteix en el repartiment d’ampolles de plàstic reutilitzables. Els Agents Cívics seran els encarregats de repartir-les tot donant a cada persona que la desitgi la seva correcta explicació que és; omplir l’ampolla d’aigua i vinagre blanc a parts iguals i tirar el contingut directament sobre la orina i restes de defecacions dels gossos.

L’obligació de recollir els excrements dels gossos a la via pública està regulat a la Ordenança Reguladora de la Tinença de Gossos i Animals de Companya de l’Ajuntament de Canovelles a l’article 23 punt 2. No fer-ho pot suposar una multa que podria anar de 96€ a 120€.

Aquesta nova campanya vol anar més enllà i vol que les persones propietàries de gossos es responsabilitzin, inclús a l’hora d’higienitzar l’orina, ja que és molt corrosiva i està fent malbé faroles, senyals i parets. A més també afecta a les plantes, arbres i zones verdes degut a la seva composició, ja que crema aquests espais.

Darrera actualització: 21.03.2019 | 09:28