Cursos per a persones en situació d'atur

Dimarts, 24 d'octubre de 2017 a les 12:50

El Servei Local d’Ocupació organitza 3 cursos per a persones en situació d’atur que tinguin interès en formar-se en el sector logístic.

 

El Servei Local d’Ocupació organitza 3 cursos per a persones en situació d’atur que tinguin interès en formar-se en el sector logístic.

La formació proposada consisteix en el programa marcat per la norma europea UNE ISO 5845:2012 de manipulació de càrregues amb carretons elevadors fins a 10.000 Kg. És un norma d’abast europeu que, tot i no ser de compliment obligatori, marca uns stàndards reconeguts a nivell internacional.

La formació tindrà una durada de 24 hores en els quals s’impartiran els continguts teòrics i pràctics indicats per la norma. Els alumnes que superin la formació obtindran el certificat d’operari de carretons elevadors segons la norma UNE 58451 i un carnet acreditatiu. S’ampliarà amb una sessió de 6 hores per incorporar una sessió d’introducció a les tasques d’auxiliar de magatzem, on l’alumne podrà conèixer quines són les funcions que es desenvolupen en el magatzem.

Aquestes competències han de permetre a l’alumne desenvolupar una tasca professional en diversos àmbits entre els que podem destacar els següents llocs de treball:

·         Mosso/a de càrrega i descàrrega, de magatzem o de mercat de proveïments

·         Conductors i/o operadors de carretons elevadors

·         Preparadors de comandes

·         Operari/a de logística

La formació està prevista realitzar-la durant el mes de novembre.

Per inscripcions us podeu adreçar al Servei Local d’Ocupació , c, Gregrorio Marañón 7, telèfon: 938463990 .

 

Darrera actualització: 27.10.2017 | 11:31