Color i molta música a la rua infantil de Carnaval!

Dilluns, 12 de febrer de 2018 a les 12:00

Alumnes i professors de l'Escola Bressol Marta Mata, el Congost, Els Quatre Vents i l’espai El Racó van celebrar divendres 9 de febrer el Carnaval infantil

L'Escola Bressol Marta Mata, les escoles Congost i Els Quatre Vents i l’espai materno-infantil El Racó van sortir divendres, 9 de febrer, a fer la seva particular passejada de Carnaval pels carrers i places de Canovelles. Una rua infantil plena de color i diversió que ha comptat, com sempre, amb la companyia de molts familiars dels infants, també disfressats amb els seus petits. 

A les 10.30 h va començar la passejada des del carrer Indústria, encapçalada pels infants més petits del poble de l'Escola Bressol Marta Mata, que anaven disfressats de pallassos. 

Els menuts d’El Racó anaven amb ells vestits de pops i, seguidament, els nens i nenes de l’escola Els Quatre Vents que, aquest any, van triar com a fil conductor els personatges de contes i còmics: gnoms, llops, ratetes presumides, barrufets, Son Gokus, Batmans i Supermans, entre d'altres. Els alumnes de l'escola Congost van disfressar-se segon el nom de cada classe, de manera, que van venir de dracs, girafes, tigres...

Una rua d’allò més animada gràcies a la implicació dels més petits i també a la companyia de familiars i professors de les escoles que van animar la desfilada amb música i molta gresca!

 

 

 

Darrera actualització: 12.02.2018 | 14:17