Cinema a Can Palots amb la pel·lícula "Doctrina", de Joan Frank Charansonnet

Dijous, 20 de juny de 2019 a les 11:00

La projecció es farà el proper divendres 21 a les 9 del vespre

Un violador i assassí en sèrie, que porta vint anys a la presó, surt en llibertat gràcies a l’Anul·lació de la Doctrina Parot.

Doctrina convida a la reflexió sobre la reinserció social de presos condemnats per delictes de llarga durada a través del personatge de Víctor Ribes.

Doctrina és una pel·lícula que pot catalogar-se com un thriller social i dramàtic, amb dues parts unides però narrativament diferenciades tan en estil, gènere i realització.
La primera part “ El pecat Original” conforma un viatge al passat del reclús, un viatge en forma de thriller poètic, en el qual ens endinsem en la ment d’un violador i assassí en sèrie.
La segona part “La reinserció” és converteix en un film coral i constumbrista amb toca d’acció per veure i descobrir la vida de tots els personatges que viuen en un petit poble costaner de la Costa Brava , on el nostre protagonista ha decidit traslladar-se després de la seva posada en llibertat.
Tots aquests personatges veuran en ell una amenaça a les seves vides tranquil·les entrant en un polèmic debat moral sobre la reinserció social.
Es tracta d’una producció 100% independent.


Entrada 5 €

Darrera actualització: 20.06.2019 | 17:25