Canovelles compleix 1009 anys

Dilluns, 3 de juliol de 2017 a les 11:00

Ahir vam celebrar les Jornades medievals  amb un gran èxit de públic i participació. Les jornades rememoren la primera documentació del nom de Canovelles.

Durant tot el dia l’entorn de Can Castells va retrocedir a l’època d’on consta per primer cop el nom documentat. Parades d’artesans i alimentació, demostració d’oficis artesans, i jocs de bitlles catalanes van envoltar l’església de Sant Fèlix. Nombroses actuacions van tenir lloc durant tot el dia: campionat de bitlles catalane, contes de l’Anna i na Maria, cercavila dels músics de la Colla Gegantera i de la Colla de Diables, actuació de la Colla Bastonera, Balls medievals i actuació dels Acers Trempats de Vilamagore. I la representació de la història de Canovelles , Del Rei o del Senyor a càrrec de persones del poble a dins de l’església. La nit abans, el sopar medieval al Campanar a càrrec del Club de Rol Wizards&Warriors.

Les jornades estan organitzades per l’Associació Cultural Canovelles Medieval i compten amb la participació de Chic@s Mil, Club de Rol Wizards&Warriors, ANC, Colla de Gegants, Colla de Diables,  Comissió Sant Antoni Abat, Esbarts Dansaire de Llinars i els Acers Trempats de Vilamagore, amb el suport de l’Ajuntament de Canovelles.

Darrera actualització: 03.07.2017 | 11:31