Canovelles aconsegueix la primera Lliga Catalana de Bàdminton de la seva història

Dissabte, 9 de desembre de 2017 a les 17:00

El Club Bàdminton Canovelles és campió de la Lliga Catalana de Clubs amb ple de victòries i sense conèixer la derrota durant tota la competició

El club de Canovelles arribava a l'última jornada de la Lliga en 1ª posició, seguit del club lleidetà. Dissabte el club es jugava el campionat de Lliga Catalana al Pavelló Juanjo Gara (Lleida), on al primer dels dos encontres va aconseguir una victòria ajustada contra Granollers per un marcador de 4-3. A la vegada el club de Lleida s'enfrontava a granollers C, als quals van guanyar per 7-0, fet que provocava arribar a l'última jornada amb la Lliga oberta.

Tots dos equips eran conscients de l'importància de l'encontre i van alinear als seus millors jugadors a la cita final. Canovelles agafava l'avantatge al marcador impossant-se gràcies al dobles mixtes format per Sergio Rodriguez i Nerea Sánchez d'una manera clara en dos sets. Tot seguit, arribava el torn del dobles masculí i femení, que es van jugar de forma simultànea.

El dobles femení es va saldar amb la victòria de les jugadores Júlia Florit i Ana Mamajón, provinents de les Illes Balears, en tres ajustats sets davant les nostres joves promeses: Nere Roldos i Laia Díaz, que van demostrar un gran compromís i van possar contra les cordes a dos jugadores molt experimentades. El dobles masculí format per Carlos Olivar i Sergio Rodriguez també va arribar al tercer set, però aquesta vegada el partit es saldava a favor dels canovellerins per 23-21, 21-23 i 21-19 en un partit de màxima igualtat. Arribava el torn dels individuals, on l'estratègia va ser primordial, Nerea Sánchez aconseguia guanyar al tercer set a Júlia Florit, on Nerea va aprofitar l'esgotament de la jugadora de Lleida patit al dobles femení, i canovelles aconseguia possar-se amb una avantatge de 3 a 1.

Estefan Molina, nova incorporació del club de Canovelles, va perdre enfront de Pedro Ameller, on Estefan no va poder trobar les millors sensacions, però tot i això va lluitar fins l'últim moment. El penúltim partit va ser entre l'Ana Mamajón i la Nerea Roldos, on va caure la nostra jugadora per 21-19 i 21-19, on Nerea va estar a punt d'aconseguir la victòria final de l'equip. Arribava l'encontre amb 3-3 i un únic partit per jugar, en Carlos Riudavets i en Carlos Olivar, on qui guanyès el partit donaria la victòria al seu equip. Carlos Olivar va sortir molt motivat i no va donar opcions al seu rival i es va impossar al 1r set per 21-12, i al 2n set, tot i ser més igualat, la dinàmica va ser la mateixa i va guanyar per 21-16, donant d'aquesta manera la victòria al club de Canovelles, que es va proclamar Campió de la Lliga Catalana de Clubs, amb un ple de victòries i sense conèixer la derrota durant tota la competició.

Darrera actualització: 09.12.2017 | 17:01