Campanya "Ajuda'ns a créixer. Som comerç de proximitat"

Dilluns, 13 de maig de 2019 a les 17:30

El passat mes de març es va produir el relleu de la Junta Directiva de l'associació Comerç actiu Canovelles. La Junta entrant engega una campanya per difondre l'associació i els valors del comerç de proximitat al municipi.

De l'antiga Junta només un membre segueix al capdavant de l'associació. S'han incorporat set membres nous provinents de diferents sectors del teixit comercial de Canovelles, fet que representa una millora en la representació del comerç a l'òrgan directiu de Comerç actiu.

La nova Junta va destacar com a línies d'actuació de la campanya "Ajuda'ns a créixer. Som comerç de proximitat", promoure als seus associats els principis bàsics del comerç de proximitat; orientar el contingut de les activitats de manera que afavoreixin el desenvolupament del comerç de barri; desenvolupar el compromís social de l'associació i compartir projectes amb altres entitats del municipi.

La campanya, que es portarà a terme a les xarxes socials i a les botigues, consta de més de 20 imatges amb missatges curts que destaquen els valors del comerç de proximitat: comerç de qualitat, sostenible, tracte personalitzat i compromís amb el poble i medi ambient, entre altres. Es mantindrà durant els mesos de maig i juny i es preveu editar una segona edició amb activitats addicionals als comerços per als mesos de setembre i octubre.

Es persegueixen dos objectius, d'una banda, créixer en nombre d'associats i, de l'altra, difondre als ciutadans la importància de comprar al começ de proximitat com a motor de l'economia local.

Amb aquesta acció, Comerç Actiu Canovelles vol consolidar la presència de l'associació al poble i conscienciar als ciutadans sobre la importància del comerç de barri per mantenir la vida als carrers i al poble.

Darrera actualització: 13.05.2019 | 17:40

Imatges

Junta Comerç actiu Canovelles Ajuda'ns a créixer