Avui es comença a repartir el nou Avui Canovelles

Dimecres, 7 de novembre de 2018 a les 07:00

Ja es pot descarregar la nova edició de l'Avui Canovelles. El número 108  avui es començarà a repartir pel municipi

L'edició de novembre de l'Avui Canovelles, número 108, destaca a portada l'estrena de la nova aplicació per a mòbils i tauletes de Canovelles. Una nova manera de comunicar-se amb l'Ajuntament i estar al dia de tot el que passa al municipi. 

A l'interior, la pàgina d'educació ens descobreix una programació infantil plena d'activitats, cercaviles, tallers, jornades de portes obertes i diversió per a tota la família amb la benvindua a la nova escola Els Quatre Vents, el Dia Internacional de l'Infant Prematur i el Dia Mundial dels Drets dels Infants. L'Avui Canovelles, a més, explica com s'estàn desenvolupant els primers pressupostos participatius i A més,  resumeix el ple d'ordenances fiscals i com repercutirà aquest en la ciutadania en el proper 2019., dedica la contraportada a la Jéssica Caurin, directora de la flamant nova escola Els Quatre Vents.

Així mateix, també hi tenen cabuda tota l'actualitat esportiva, les notícies més rellevants adreçades a la gent gran, la cultura de mans dels principals equipaments de Canovelles i la pàgina dedicada als veïns i veïnes i les seves opinions sobre la pregunta d'aquest número: "Com has planificat el curs?". 

Descarrega ja l'edició (document adjunt) i posa't al dia! 

Darrera actualització: 07.11.2018 | 07:47