Antonio Redondo exposa les seves pintures al Centre Cultural

Dimecres, 4 d'octubre de 2017 a les 00:00

Les obres de l’artista es podran visitar al Centre Cultural fins el 24 d’octubre

El passat 2 d’octubre va celebrar-se al Centre Cultural la inauguració de la nova exposició de pintures d’Antonio Redondo, una mostra formada per més d’una vintena d’obres exposades i unes trenta obres en carpeta, que es podran veure fins el 24 d’octubre.

Les pintures de Redondo són fetes amb aquarel·les i pintures a l’oli i responen a les diferents inquietuds de l’artista canovellí, membre també de la Casa de Andalucía de Canovelles. Així, a l’exposició, el públic trobarà pintures de paisatges que alguna vegada ha visitat l’artista, pintures sobre el mar, obres de bodegó i quadres també sobre la seva estimada Andalucía i, més concretament, sobre l’Albaicín (Granada), la seva terra.

Antonio Redondo és un artista autodidacte, apassionat per la pintura des que era un nen. “Sempre m’ha agradat pintar. Segurament he pintat més de 500 quadres al llarg de tota la vida!”. Redondo, que va exposar la seva primera obra l’any 1996 a petició de l’anterior alcalde de Canovelles, José Orive; ha posat a la venda la majoria de les obres exposades al Centre Cultural.

L’exposició va ser inaugurada per la regidora de Cultura, Yolanda Sánchez, amb la presència de l’artista i una gran assistència de públic, la majoria dels quals eren socis i sòcies de la Casa de Andalucía, on també pertany l’artista.

Darrera actualització: 04.10.2017 | 13:53

Imatges

expo expo expo