Anar a la deixalleria té premi. Participa i Guanya

Dilluns, 7 de maig de 2018 a les 10:00

Les deixalleries del Vallés Oriental, un any més, proposen el sorteig "Anar a la deixalleria té premi" amb la finalitat de potenciar l'ús d'aquestes instal·lacions. S'hi pot participar fins al 31 de maig de 1028

 

Per cinquè any consecutiu el Consorci organitza el sorteig de premis als usuaris de la xarxa deixalleries comarcals “Anar a la deixalleria té premi”, amb l’objectiu de promoure l’ús d’aquestes instal·lacions, augmentar el nombre d’usuaris i els materials recollits.

Del 07 al 31 de maig totes les persones que facin ús d’aquestes instal·lacions podran participar-hi. Ho podran fer tantes vegades com vulguin, sempre que ho facin en dates diferents. Cada entrada a la deixalleria només dona dret a una butlleta, independentment de la quantitat de residus que es lliuri.

Els premis

El primer premi són dues entrades pel Gran Premi Monster Energy de Catalunya de MotoGP 2018, i el  segon un val per valor de 100€ a bescanviar per compres a la llibreria La Gralla de Granollers.

Dinàmica del sorteig

El dia 07 de maig de 2018 s’iniciarà la participació en aquest sorteig que finalitzarà el dia 31 de maig. Poden participar-hi totes les persones (majors de 18 anys) que facin ús de la deixalleria els dies de la campanya, i reuneixin les condicions que s’especifiquen en les bases.

El dia 07 de juny de 2018, a les 12 hores, a la seu del Consorci, Camí Ral s/n de Granollers, es celebrarà, en acte públic, el sorteig d’aquests premis.

Hi haurà 26 urnes, una per deixalleria. De totes les paperetes se n’extrauran dues de les quals en resultaran els guanyadors.

Darrera actualització: 07.05.2018 | 16:45