Alumnes del taller de pintura del CCR de Andalucía de Canovelles exposen al Centre Cultural

Dimecres, 9 de maig de 2018 a les 08:10

El passat 8 de maig  al Centre Cultural  l’Alcalde, Emilio Cordero, i el President de la Casa d’Andalusia, Toni Tena, van inaugurar   l’exposició   dels alumnes del taller de pintura del CCR  de Andalusia , amb una gran assistència de públic . L’exposició es una mostra formada per més d’una vintena d’obres, que es podran veure fins el 25 de maig.

En aquesta exposició es poden trobar els treballs realitzats per l’alumnat del Taller els quals consideren que és:  “un espai de relaxació per distreure’s i alhora aprendre la composició de colors, la tècnica de pintura a l’oli,....

Les pintures exposades són de: Carmen Daza, Toni Tena, Rosi Sierra, Cristina Sánchez, Elena Fernàndez, Rosa Carrasco i Marina Pineda.

El professor del taller de pintura és l’Antonio Redondo, membre de l’entitat, i artista i component de l’ACAP (Associació del Cercle Artístics de Pintors) . Antonio Redondo és un artista autodidacte, apassionat per la pintura des que era un nen. “Sempre m’ha agradat pintar. Segurament he pintat més de 500 quadres al llarg de tota la vida!”. Redondo, que va exposar la seva primera obra l’any 1996 al Centre Cultural de Canovelles.  

Darrera actualització: 09.05.2018 | 08:28

Imatges

Inauguració Exposició Inauguració Exposició