El barri Joan Miró ha celebrat la festa major

Dimarts, 19 de juny de 2018 a les 00:00

El barri Joan Miró ha estat el primer a celebrar la festa major del barri, els dies 15 i 16 de juny

Els veïns i veïnes del Joan Miró van gaudir aquest passat cap de setmana, 15 i 16 de juny, de diverses activitats per a grans i petits gràcies al programa organitzat per lassociació de veïns del barri.

Com cada any, la festa va comptar amb una alta participació de públic i exhibicions d'entitats i associacions del poble. Divendres va tenir lloc el primer ball de nit de la festa amb música disco i dissabte va començar la jornada festiva a les 10 del matí amb la instal·lació dels inflables pels més petits i la gimcana infantil, que va agradar molt a totes les famílies participants.

A migdia, com ja és habitual, es va gaudir d'una bona paella de germanor sota l'ombra de les carpes i, seguidament, es van celebrar jocs infantils per dinamitzar la tarda dels més actius de la casa, els nens i nenes del barri. Les entitats canovellines van tornar a ser les protagonistes de la festa major del barri. Primer, va ser el torn de la colla Gegantera, després van pujar a l'escenari de la festa major la Casa de Andalucía per ballar davant d'un nombrós públic assistent, assegut a més d'un centenar de cadires. Un cop finalitzada l'actuació de sevillanes, va ser el torn de l'Hogar Extremeño, que també va regalar danses típiques d'Extremadura amb un lluït cos de ball i, per finalitzar, la colla de Diables va protagonitzar el tradicional correfoc. 

El vespre va anar a mans de l'orquestra Platinum, que va fer ballar als veïns i veïnes amb tota mena de cançons i temes d'allò més animats!  

Els actes de la festa major, que van comptar amb la presència de l'alcalde, Emilio Cordero, i diversos regidors de lAjuntament.

Darrera actualització: 19.06.2018 | 11:36

Imatges