Canovelles reivindica el paper de l'escola pública

Dimarts, 13 de març de 2018 a les 17:00

Una multitudinària trobada a la plaça de la Joventut ha posat en valor el paper de les escoles i centres educatius públics de Canovelles

 

La plaça de la Joventut es va tornar a omplir de gom a gom per acollir la Festa de l'Escola Pública, el 10 de març. La trobada, que tenia com a tema central les arts plàstiques i va ser una nova oportunitat per reivindicar públicament el paper de les escoles públiques de qualitat, així com per compatir i mostrar als familiars les experiències i els treballs realitzats al llarg del curs.

De les 11 a les 13 h es van celebrar tallers, exhibicions i activitats a càrrec dels les escoles, entitats i serveis educatius del municipi: les escoles Congost, Joan Miró, Els Quatre Vents i Jacint Verdaguer; els Instituts Bellulla i Domus d'Olivet; el Centre de Formació d'Adults; les escoles bressol Sant Jordi i Marta Mata i l'Espai familiar El Racó; les AMPA de les escoles, l'Aula tecnològica de Fusteria i els tallers de famílies del Pla Educatiu d'Entorn. La Colla Gegantera de Canovelles també va sumar-se a la celebració i va oferir als assistents una ballada de gegants al mig de la plaça. 

El manifest d’enguany el va llegir, en nom de tota la comunitat educativa, la directora de l'institut Bellulla, Pilar Crespo (adjuntem manifest).

JORNADES DE PORTES OBERTES

Les escoles i instituts han celebrat les jornades de portes obertes per tal que les famílies puguin visitar els centres i conèixer el seu funcionament de cara a la campanya de matriculació del proper curs.

Ja només queda l'escola bressol Marta Mata, que obrirà les seves portes el 14 d'abril (10.45 h) i el 17 d'abril (17.15 h).

Darrera actualització: 14.03.2018 | 13:27