Canovelles de 10 a 10

Dimarts, 27 de juny de 2017 a les 08:00

L’Associació de Comerç Actiu engega una nova campanya de dinamització del comerç a Canovelles. El divendres 30 de juny obriran de 10 del matí a 10 del vespre ininterrompudament.

Els comerços dels carrers Riera, Diagonal, Indústria i Molí de la Sal s’apunten al joc del parxís. Cada carrer tindrà un color determinat: Riera el vermell, Diagonal el blau, Indústria el verd i el Molí de la Sal el groc.  Els comerços associats es vestiran del color proposat, els carrers es vestiran amb globus del color corresponent i els aparadors faran goig amb el seu color.

Serà un dia de descomptes en productes i serveis, regals a l’instant, i sortejos especials. Les botigues de moda i complements oferiran descomptes o articles a 10 euros i els bars i restaurants menús especials a 10 euros o ofertes similars, com tapes a 1 euro.

Activitats de dinamització:

Concurs de parxís:  Es muntaran zones de jocs de taula per la tarda al  carrer i us podeu apuntar al concurs de parxís al Videoclub del c. Diagonal, a la Farmàcia Girbau del c. Indústria o a Calzados Mellado del c. Riera.

Karaoke: el carrer Riera muntarà un karaoke i altres activitats per a petits i grans.

Concurs aparadors: el Facebook de Comerç Actiu serà l’aparador de tots els aparadors dels comerços de Canovelles. La foto del comerç que obtingui més likes serà la guanyadora.

Darrera actualització: 27.06.2017 | 18:05