Tot a punt per Sant Jordi!

Dilluns, 17 d'abril de 2017 a les 09:20

Canovelles es prepara ja per a la celebració de Sant Jordi, una Diada que omplirà el municipi amb activitats culturals durant el mateix 23 d'abril però també durant els dies previs i posteriors a la festa.

Així, les activitats començaran el dijous 20 d'abril a la tarda amb l'elaboració del llibre Gegant a la plaça de la Joventut. El divendres 21 al matí hi haurà a diversos espais espectacles teatrals per a les escoles i a la tarda es farà un punt de trobada de ganxet al centre cultural i dues activitats a la biblioteca: Arriba el Goblin! I un recital de poesies, mural als vidres i punt de llibre.

 

Ja dissabte 22 d'abril el Club Wizards i Warriors organitza a El Local una gimcana especial per Sant Jordi i el mateix diumenge 23 d'abril, com és tradicional, la plaça de la Joventut s'omplirà de parades de llibres, flors, entitats i grups juvenils i diferents espais lúdics amb jocs de taula, tallers de lectura de poemes, expressions artístiques plàstiques, balls tradicionals... A les 18 h i com a cloenda de la jornada es faran balls tradicionals a càrrec de la Colla Bastonera, de la Colla Gegantera i dels Diables de Canovelles. I també diumenge a les 18 h al teatre Auditori de Can Palots es farà la representació de «La llegenda de Sant Jordi» a càrrec dels Amics de la Unió.

 

 

Darrera actualització: 18.04.2017 | 12:35