El ple va aprovar les obres de construcció de la nova escola Els Quatre Vents

Dimarts, 29 de novembre de 2016 a les 00:00
Es va aprovar per unanimitat declarar les obres com d'especial interès. Es preveu que comencin al febrer del 2017.

El proper 15 de desembre, El Departament dEnsenyament de la Generalitat de Catalunya obrirà lúltim sobre de les empreses que shan presentat a la licitació per a dur a terme les obres de construcció de la futura escola Els Quatre Vents de Canovelles.

Una data que indica linici dun llarg procés que culmina, després de molta insistència per part de la comunitat educativa i i lajuntament  gràcies a lesforç de moltes persones: Estem molt contents perquè, per fi, podem veure la llum en un procés que ha estat difícil per a tots i que ha culminat gràcies al treball incansable de tota la comunitat educativa de lescola, els pares i les mares de lAMPA, els alumnes, els directors, el Consell Escolar Municipal i el consistori , ha expressat lalcalde, Emilio Cordero.

Una vegada la Generalitat tingui adjudicada lempresa, sadjuntarà la llicència dobres i començarà el procés de construcció de lescola, que es preveu que sigui a principis del mes de febrer de 2017. Les obres tindran una durada aproximada duns 18 mesos i lescola se situarà al carrer Santa Madrona, amb dues línies.

Darrera actualització: 22.02.2017 | 12:56