Activitats esportives per a tots els gustos

Dimecres, 15 de juliol de 2015 a les 00:00
Bàsquet, aiguagim, futbol, handbol, petanca... els amants de l'esport tindran moltes propostes aquestes dies de Festa Major!

La Botifarra amiga i solidària i el Campionat de Petanca engegaran els actes esportius de Festa Major, el 17 i 18 de juliol, que seguiran dijous 23 de juliol amb el campionat de Petanca del Casal de la Gent Gran de Canovelles, l'Aiguagim i el Tres X Tres de bàsquet nocturn, a càrrec del Canovelles Bàsket Club, una de les grans novetats d'enguany quant a activitats esportives.

Divendres 24 de juliol, se celebraran les fases finals del VI Torneig de lleure de futbol sala, al pavelló Tagamanent, a càrrec de FutSal Events.

L'endemà, els aficionats a la petanca passaran un matí entretingut amb la 9a edició de les 12 Hores de petanca, organitzada pel Club de Petanca, a la seu del club (carrer Molí de la Sal). A la tarda, el Club Handbol Canovelles celebrarà l'activitat Street Handball, a la pista exterior i al pàrquing del pavelló Tagamanent.

Diumenge 26 de juliol, al matí, tindrà lloc una de les activitats més engrescadores i divertides de la festa: el Gran partit de futbol entre Cans i Ovelles, una nova pugna entre les dues colles en un partit passat per aigua i amb dues pilotes de rugby. Els participants sortiran des de la plaça de la Joventut, en cercavila i fent l'escalfament previ del partit, fins arribar a la zona esportiva de Can Duran on tindrà lloc el partit.

A la tarda, se celebrarà una nova edició de l'Extrem Show de Nel Martín, veí de Canovelles i un dels patinadors més internacionals de casa nostra. Nel Martín, que ha recorregut el món sobre els seus patins aconseguint el títol de campió d'Espanya i Europa, oferirà una demostració d'esports urbans extrems, acompanyat pels millors professionals del sector, a l'Espai Jove (Parc de la Pau). Per acomiadar les activitats esportives, dilluns 27 de juliol, el Casal de la Gent Gran acollirà el Torneig de billar lliure i a tres bandes.

Darrera actualització: 22.02.2017 | 12:49