IV Festival de curts

Dimecres, 18 de maig de 2016 a les 00:00
El divendres 20 de maig, a les 20 h, a Can Palots. Apunta-t'ho a l'agenda!

Corto España porta un altre any els millors curts a Canovelles. Entrada gratuïta. Aquest any amb dos curts de Canovelles! 

Durant les projeccions es podran veure un total de 16 curtmetratges de gènere i temàtica variada, des del drama fins a la comèdia o treballs més dinàmics i innovadors. La durada de les pel·lícules també serà diversa, combinant històries d'un cert desenvolupament argumental amb relats més breus de tot just uns minuts que realitzen un exercici de síntesi sorprenent per narrar en tan curt espai de temps.

A més, el públic serà el protagonista en determinar quin és el treball guanyador del festival, ja que seran els mateixos espectadors els que triïn, a través de paperetes de votació, què curtmetratge mereix alçar-se amb el primer premi. Amb aquesta iniciativa es pretén implicar els assistents més enllà del mer visionat i involucrar-los en una valoració activa i crítica del que s'ha vist en pantalla.

El festival pertany al circuit CortoEspaña, una iniciativa per promocionar el format curt que en 2016 comptarà amb més de 120 festivals en diverses localitats espanyoles al llarg de tot l'any.

Enguany es podran veure el dia 20 de maig i fora de concurs dos curts amb participació de creadors i actors de Canovelles:

Numen, de Luca Saavedra, que té com a Director de Fotografia a Adrià Olea.

Olvidados, de Carlos Guil amb Alejandro Moral com a Director de Fotografia i els actors José Daniel Parada y Borja Cinte.

 

 

Darrera actualització: 22.02.2017 | 12:55