El concert benèfic de Santa Cecília omple el Teatre-Auditori Can Palots

Dilluns, 23 de novembre de 2015 a les 00:00
El concert va ser interpretat pels cors dInicis i Petits Cantors de la Societat Coral Amics de la Unió

Dissabte, 21 de novembre, Canovelles va celebrar el Concert de Santa Cecília, patrona dels músics al Teatre-Auditori de Can Palots amb lactuació dels Cors dinicis i Petits Cantors de la Societat Coral Amics de la Unió.

Per quarta vegada la Societat Coral visita Canovelles i ofereix una selecció exquisida de cant coral de primer nivell, així com també loportunitat de col·laborar amb projectes solidaris.

Enguany el concert, que va aconseguir omplir totalment el Teatre Auditori Can Palots, destinarà íntegrament la recaptació de taquilla a Nzuri Daima, una organització sense ànim de lucre, dajuda a tots els necessitats sense distinció de raça, poble o religió. Lorganització treballa en defensa dels drets humans, els col·lectius més desfavorits i, en especial, dels nens i els infants, assumint que ells són el motor del canvi i els creadors dun futur millor.

Aquesta activitat semmarca dins dels concerts que lentitat ofereix a Can Palots convertint lequipament de Canovelles en un referent  de les estrenes de les seves produccions. El vincle entre lentitat i Canovelles cada vegada és més fort i fa augmentar la qualitat dins la programació de difusió artística musical de Canovelles.

Més informació sobre Nzuri Daima:

www.nzuri-daima.org, info@nzuri-daima.org, 680 391 606.

Darrera actualització: 22.02.2017 | 12:49

Imatges