La passejada en bici del Joan Miró va reunir uns 250 participants

Dilluns, 27 d'abril de 2015 a les 00:00
LAMPA del Joan Miró, amb el suport del SAE i la Policia Local, va organitzar dissabte 25 dabril la tradicional passejada en bicicleta

A les 10 h del matí, molts ciclistes van concentrar-se a la porta de lescola Joan Miró per a fer les inscripcions de la passejada i posar la seva bicicleta a punt. Mitja hora després, la Policia Local i diversos membres del Servei dActivitats Esportives (SAE) van donar als participants les recomanacions a tenir en compte durant els 12 km de recorregut.

Una de les novetats més importants de la passejada era lobligatorietat de dur casc, fet pel qual es va instal·lar a la mateixa escola un punt de venda de cascs per a tots aquells que encara no en tinguessin.

Lactivitat va reunir al voltant de 250 participants i va durar una hora i mitja aproximadament. Grans i petits van recórrer amb normalitat el recorregut establert i, a les 12 aproximadament, van arribar conjuntament a lescola, on els membres de lAMPA els esperaven per lliurar-los un refresc i un petit obsequi de regal. Després i com cada any, va tenir lloc el sorteig duna bicicleta i material relacionat amb el món de la bicicleta. Finalment, i per reposar totalment les forces, els participants i els seus familiars van gaudir duna bona botifarrada popular a lescola.

Circuit de karts al pati de lescola

Paral·lelament a la passejada en bici i per als amants de les quatre rodes, va instal·lar-se també un circuit de karts, al pati de lescola. Més duna cinquantena de nens i nenes deducació infantil i cicle mitjà van pujar durant tot el matí als karts per aprendre a conduir amb prudència, descobrir què signifiquen les principals senyals de trànsit i passar un matí dallò més divertit gràcies a la col·laboració de la Policia Local de Canovelles, encarregada dorganitzar el circuit any rere any.  

Darrera actualització: 22.02.2017 | 12:48

Imatges