50 persones de Canovelles van participar a la Trobada Esportiva per a la gent gran

Dilluns, 27 d'abril de 2015 a les 00:00
Unes 400 persones, de 7 municipis del Vallès Oriental, van participar en la Trobada Esportiva per a la Gent Gran de Parets

El passat dissabte 25 dabril va celebrar-se la Trobada Esportiva per a la gent gran al pavelló desports de Parets del Vallès des de les 9.30 a les 13 h. Lactivitat, que es fa cada dos anys, va reunir 50 persones dels grups de gimnàstica de Canovelles, acompanyats pels tècnics del Servei Municipal dActivitat Esportiva (SAE): José Sánchez i Alfonso Guillén.

Lactivitat es va iniciar amb una sessió de tai-txi, danses aeròbiques i salsa. A les 11 del matí, els participants van gaudir dun refrigeri i a les 12 h, van tenir lloc els balls i les danses finals, amb més de 10 de diferents municipis de la zona. Cap a les 13 h del mig dia es va celebrar lacte de cloenda i el lliurament d'obsequis de les empreses col·laboradores.

Els municipis que van participar a la trobada van ser, a més de Canovelles: L'Ametlla, Sant Fost, Montmeló, Martorelles, Caldes de Montbui i Parets del Vallès.

Darrera actualització: 22.02.2017 | 12:48

Imatges