Reunió de la Junta de Seguretat Local

Dimarts, 24 de febrer de 2015 a les 00:00
És la reunió anual d'avaluació amb tots els cossos de seguretat: Policia Local, Policia Nacional, Guàrdia Civil i Mossos d'Esquadra.
El dilluns 23 de febrer s'ha reunit la Junta de Seguretat Local del municipi amb la presència de l'alcalde, José Orive, i els cossos de la Policia Local, Policia Nacional, Guàrdia Civil i Mossos d'Esquadra.
 
L'objectiu de la reunió és avaluar globalment els objectius assolits durant l'any 2014, establir els nous objectius de cara el 2015 i realitzar la coordinació dels diferents cossos policials. L'avaluació ha estat molt positiva ja que la coordinació és molt bona i durant tot l'any ja es realitzen reunions de coordinació i seguiment. Aquest any s'ha reforçat la policia de proximitat de mossos d'esquadra i de policia local amb un resultat de només un robatori a un comerç durant to l'any 2014. També han baixat molt els robatoris a cases particulars, els conflictes de convivència i només han augmentat lleugerament les faltes a propietat com vehicles.  
 
L'alcalde, José Orive, valora molt positivament el treball que realitzen els diferents cossos de seguretat i també la tasca que es realitza des dels diferents serveis municipals "en una època de crisi com l'actual, hi ha moltes famílies que pateixen i això es veu reflectit en una tensió social, els diferents serveis de l'ajuntament treballen per tal d'oferir recursos i serveis a les famílies, però també, esport, educació i cultura per enfortir la xarxa social".
Darrera actualització: 22.02.2017 | 12:48