Inauguració del punt de presència de la Creu Roja a Canovelles

Divendres, 19 de desembre de 2014 a les 00:00
La Creu Roja està situada al carrer Verge de Fàtima

Ahir, 18 de desembre, es va inaugurar a les 13 h el nou punt de presència de la Creu Roja a Canovelles, al carrer Verge de Fàtima, amb l'assistència de Xavier Guardia, president comarcal de la Creu Roja; Josep Quitet, president provincial de la Creu Roja i Jose Orive, alcalde de Canovelles.

El nou local serà un espai de trobada pels voluntaris de la Creu Roja, que ja porten a terme molts programes a Canovelles, com ara, el programa d'aliments per a la solidaritat de la Unió Europea, el programa de suport a l'alimentació infantil, la recollida de joguines solidàries, programes d'atenció a la gent gran i el programa d'inserció laboral per a joves.

Xavier Guàrdia va agrair la col·laboració de l'Ajuntament en la cessió del local que permetrà tenir una presència física que aglutini les polítiques socials i engegar nous projectes que puguin impulsar el voluntariat i arribar a la gent q ho necessita.

L'alcalde va donar les gràcies a la Creu Roja per la seva feina envers els més desfavorits. A Canovelles hi ha molta gent solidària i amb ganes d'ajudar i ara, amb aquest nou espai, serà més fàcil impulsar el voluntariat. Ens hem de felicitar a tots i totes.

Darrera actualització: 22.02.2017 | 12:43