La fira de Nadal es consolida amb més visitants que mai

Dimarts, 16 de desembre de 2014 a les 00:00
Per tercer any consecutiu, Canovelles celebra la Fira de Nadal, organitzada per Comerç Actiu Canovelles amb la col·laboració de lAjuntament

25 parades -de roba, productes selectes, alimentació, flors de Nadal, artesania, bijuteria...- van omplir el carrer Diagonal d'esperit nadalenc i idees originals per regalar aquestes festes. Com a novetats, al destacar que la fira es va celebrar aquest any durant tres dies: el 12, 13 i 14 de desembre i va comptar amb diverses atraccions infantils: una nòria, llits elàstics, un photocall i una parada de cotó de sucre, que va fer les delícies dels més petits. A més, es va oferir xocolatada per a tothom, la colla de Diables va dinamitzar la fira fent gresca i xerinol·la, els joves de la Kl@b van organitzat 4 tallers diferents per als més petits -de fanalets, de braçalets, de postals de Nadal i de wasitape- i l'Hogar Extremeño va repartir entre els assistents les seves tradicionals migas.

L'alcalde, José Orive, i la presidenta de Comerç Actiu, Toñi Alfonso, van inaugurar oficialment la fira dissabte a les 12 h, agraïnt la participació dels comerciants i els centenars de visitants per fer possible una fira que, any rere any, busca dinamitzar el comerç de la zona i oferir bons productes a preus assequibles durant aquestes dates.

ENCESA DE LLUMS
El 4 de desembre es va donar la benvinguda a les festes i el tret de sortida a la campanya de Nadal als comerços amb l'encesa de llums als carrers del poble. Una encesa que enguany s'ha millorat amb un total de 6 carrers il·luminats gràcies a la col·laboració de 96 comerços i l'Ajuntament amb l'objectiu de seguir projectant una bona imatge dels carrers més comercials del poble.

LA CAMPANYA DE NADAL ALS COMERÇOS REPARTIRÀ 1000
Els comerços adherits a Comerç Actiu Canovelles repartiran a la campanya de Nadal 1000 entre els seus clients amb vals de compra. Per a participar, els clients només han d'omplir una butlleta per cada acció de compra fins el 5 de gener, amb la qual podran guanyar 10 vals de 30, 10 vals de 20, 20 vals de 10 i 60 vals de 5. En total 1.000 a repartir entre 100 clients. El dia 8 de gener es farà el sorteig entre tots els participants.

Darrera actualització: 22.02.2017 | 12:43