Participa al concurs de dibuix Reciclem!

Dilluns, 24 de novembre de 2014 a les 00:00
La decisió dels jurat es farà pública el dia 17 de desembre

LAjuntament organitza el concurs de dibuix Reciclem, adreçat a tots els alumnes de les escoles de Canovelles, dels cursos de 5è i 6è de primària.

La temàtica del concurs de dibuix anirà sobre la importància de fer recollida selectiva i reciclatge de la brossa. Cada dibuix shaurà de presentar en format DIN-A4 i en orientació vertical, amb la tècnica que més agradi a lalumne: llapis, ceres, aquarel·les, etc.

Les classes que tinguin representació al concurs rebran un obsequi per a cada alumne que tindrà com a objectiu fomentar les 3R (reduir, reutilitzar i reciclar). A més, es concediran un primer, un segon i un tercer premi als millors dibuixos del concurs, que es podran utilitzar més endavant per il·lustrar les campanyes de recollida selectiva de lAjuntament.

 

BASSES DEL CONCURS:

1. PARTICIPANTS

Podran participar-hi tots els/les alumnes de 5é i 6é de primària de les escoles de Canovelles.

 2. FORMAT

El dibuix es farà en un full blanc tampany DIN-A4 en orientació vertical.

 3. TEMÀTICA

La temàtica serà una imatge i/o escena sobre la recollida selectiva i el reciclatge de la brossa.

 4. TÈCNICA

La tècnica serà lliure: llapis, ceres, aquarel·les...

 5. PRESENTACIÓ

Cada dibuix ha de dur al revers del full un pseudònim

Conjuntament amb el dibuix es lliurarà un sobre tancat i marcat amb el mateix pseudònim, que contingui les següents dades: nom de lautor, edat, curs escolar, adreça i telèfon, adreça electrònica del pare, mare o tutor i escola.

Cada escola lliurarà els treballs dels seus alumnes al Servei de Medi Ambient per mitjà del registre general de lAjuntament, Pla de lAjuntament 1, indicant Concurs de dibuix "Reciclem".

 Podran entregar-se a l'OAC de l'Ajuntament de Canovelles, en horari datenció al públic, durant el mes de novembre de 2014.

 6. JURAT

El jurat estarà format per els tècnics de comunicació, educació, ciutadania i medi ambient de l'Ajuntament de Canovelles i per un representant de cadascuna de les escoles de primària de Canovelles.

7. CRITERIS DE PUNTUACIÓ

Per a la lelecció dels dibuixos guanyadors es tindrà en compte: el grau de correspondència amb la temàtica del concurs, la qualitat plàstica, els valors que transmeti i loriginalitat.

8. PREMÍS

Un cop valorades les obres es concedirà un primer, un segon i un tercer premi (alumnes).

Les classes de cinquè i sisè de les escoles de Canovelles que tinguin representació al concurs de dibuix, rebran un present per alumne, (aquet regal tindrà com a objectiu fomentar les 3 R: Reduir, Reutilitzar i Reciclar).

Un detall a cada participant del concurs.

A més, els dibuixos guardonats es podran utilitzar per il·lustrar les campanya de recollida selectiva de l'Ajuntament de Canovelles, (en qualsevol suport o mitjà de comunicació que es cregui necessari).

9. VEREDICTE

La decisió del jurat es farà pública el dia 17 de desembre de 2014. Els resultats es faran públics a la pàgina web de l'Ajuntament de Canovelles i també de forma personal als guanyadors.

El veredicte del jurat és inapel·lable.

10. ELS DIBUIXOS

Els dibuixos participants passaran a ser propietat de l'Ajuntament de Canovelles.

11. RESOLUCIÓ FINAL.

La participació en aquest concurs significa la total acceptació daquestes bases.

Darrera actualització: 22.02.2017 | 12:43